Op bezoek bij het Ministerie in Paraguay! 🇵🇾

Daar waar Jeroen met de groep Nederlandse boeren diverse boeren coöperaties in het zuiden van het land bezocht, was het vandaag onze beurt om hooggeplaatste contacten binnen de overheid aan te wenden in de hoofdstad, Asunción.

Javier ontving ons op het Ministerio de Industria y Comercio met een presentatie over het land, de vele kansen en vooral de (belasting)voordelen die je hebt als je besluit hierheen te verhuizen.

Het verwelkomende gevoel en de medewerking van de instanties via onze contacten zorgden voor een gespreid bed. Na de vergadering ontvingen we direct een register van soortgelijke boerenbedrijven. Bovendien worden er zonder twijfel diverse bedrijfsbezoeken ingepland.

De grootste beurs van het land op dit gebied vindt plaats van 6 tot 21 juli (https://www.expo.org.py/).

Grappig detail: het ministerie is tot na de officiële sluitingstijd open gebleven voor ons.

Daar waar de instanties in Nederland onder de noemer “natuur- en faunabescherming” met Natura2000, stikstofdepositie, wolven, CO2-waarden, koeienscheetjes en AERIUS-berekeningen de boeren vrolijk vermalen voor The Great Reset, zijn hier volop kansen.

Twijfel je of het zinvol is om je bedrijf naar Paraguay te verplaatsen of zoek je investeringskansen? Kom in contact met ons via contact@projectparaguay.nl


Ben je geïnteresseerd in Paraguay als plan A of B?

Boek een consult met een van onze teamleden om je vragen te beantwoorden!

Previous
Previous

Steeds meer Nederlanders overwegen Paraguay!

Next
Next

Gezelligheid in Asunción 🇵🇾