David Icke’s gebiedsverbod met twee jaar verlengd?!

De minister van Asiel en Migratie is voornemens om David Icke’s gebiedsverbod te verlengen met twee jaar.

Het is bijna ongelofelijk, maar David Icke lijkt opnieuw twee jaar lang uit heel Europa te worden verbannen.

De man kreeg bijna twee jaar geleden een gebiedsverbod van twee jaar voor heel Europa omdat hij was uitgenodigd om te spreken op een vredesdemonstratie op de dam.

Dit is dezelfde David Icke die al bijna 30 jaar zijn zienswijze deelt, maar waarvoor hij nu wederom wordt neergezet als een gevaar voor de openbare orde. Absurd.

En toch is dit de realiteit in wat ooit als vrij Europa werd gezien.

De IND heeft zojuist besloten Icke’s signalisering in het Schengeninformatiesysteem (SIS) te verlengen met nog eens twee jaar, waarmee hij geen voet mag zetten in Nederland of andere Schengenlanden.

Mr. Jeroen Pols staat David Icke bij in deze historische zaak. Bekijk de rechtszaak van juni 2023 over het initiële inreisverbod terug via deze link.

Download hier het voornemen van de minister.

Wat is hier aan de hand?

Wat deze beslissing nog schrijnender maakt, is de schijnbare willekeur en de onderliggende politieke agenda. De overheid presenteert zichzelf steeds meer als onfeilbaar, terwijl burgers die kritiek uiten steeds vaker als staatsvijanden worden behandeld.
 
Wat David Icke ook mag geloven over wie de wereld bestuurt, het feit dat zijn vrijheid van meningsuiting zo ernstig wordt beperkt, toont aan hoe verrot ons systeem inmiddels is.

En wie neemt deze beslissingen? Dezelfde IND die het presteert om duizenden legitieme asielzoekers jaren in onzekerheid te houden. Dezelfde instantie die een bureaucratisch doolhof is voor mensen die gewoon een fatsoenlijk leven willen opbouwen. Maar een criticus zoals Icke wordt snel en effectief de mond gesnoerd.

Het wordt steeds duidelijker dat de repressie in Europa niet zal afnemen. Integendeel, er wordt steeds harder ingegrepen tegen mensen die durven af te wijken van het narratief. Paraguay daarentegen blijft een plek van relatieve vrijheid, waar men zonder angst voor overheidscensuur hun leven kan leiden.
 
Voor wie nog twijfelt: het inreisverbod van Icke in Europa zou alle alarmbellen moeten doen rinkelen.

De boodschap is helder: wie zich uitspreekt, loopt risico. Europa sluit zijn grenzen voor andersdenkenden, terwijl landen zoals Paraguay hun deuren openen voor mensen die streven naar vrijheid.
 
Dat is de realiteit van vandaag.

De vraag is, wat doe jij met deze realiteit?

Project Paraguay staat klaar om jou te helpen een alternatieve weg te bewandelen. Weg van de toenemende censuur en repressie in Europa, naar een land waar je nog vrij kunt voelen


Ben je geïnteresseerd in Paraguay als plan A of B?

Boek een consult met een van onze teamleden om je vragen te beantwoorden!

Vorige
Vorige

Blijvend belasting betalen in Frankrijk na emigratie?!

Volgende
Volgende

Pas op met vliegen vanuit Brazilië!