Huizen kijken in San Bernardino

Jeetje, alweer twee volle weken op pad. Het begint steeds serieuzer te worden. We werden vandaag namelijk opgehaald door onze aankoopmakelaar.

Zij heeft ons de hele middag rondgeleid en 7 huizen laten zien. De indruk van elk huis was zó anders dan we van de advertenties hadden gedacht! Sommige juist positief verrast, en andere juist zoveel slechter 🏚️ qua staat of omgeving van de woning. De bouwkwaliteit kan echt zo erg verschillen! En ook een efficiënte indeling is geen vanzelfsprekendheid aangezien een aantal huizen duidelijk als vakantiehuis zijn gebruikt. Zo miste bijvoorbeeld een washok, of was de verdeling tussen binnenruimte en de tuin niet in verhouding.

We gaan een bouwexpert sturen naar het huis waar we in eerste instantie verliefd op werden. De kwaliteit lijkt na slechts 1 jaar, namelijk al de wensen over te laten. Het wordt steeds duidelijker dat het zelf bouwen van een huis misschien wel beter, en ook goedkoper is. Ik ben benieuwd waar Paola aankomende dagen mee gaat komen 🏡🛖🏖️

Jan en Jeroen zijn eindelijk aangekomen! We zijn naar hen toegereden en slapen nu allemaal in hetzelfde hotel in de hoofdstad. Morgen spreken we elkaar uitgebreider we gaan deze week nog gezamenlijk op-en-neer naar Hohenau 🧑‍🌾.

Terug in Asuncion gaf ons ook gelijk de gelegenheid om nogmaals met Javier af te spreken. Grappig detail, toen ik hem vroeg hoe laat hij voor het restaurant had gereserveerd zei hij doodleuk 21:30 ⏰. Dat is heel normaal hier 😅. Als je om 18uur de kaart vraagt, krijg je namelijk nog de snackkaart met vooral taarten en cakes. Rond die tijd zit de Paraguayaan nog aan de ‘high tea’ 🫖🧁 zou je kunnen zeggen.

Vorige
Vorige

Een dagje in de auto

Volgende
Volgende

De Itaipu Dam