Een dagje in de auto

✍️ Waar moet je over schrijven als je bijna alleen maar in de auto hebt gezeten? Het prachtige uitzicht, de vieze tankstation koffies, of toch de wc’s waar je minimaal wel 2x bent geweest tijdens een rit van 7 uur? JA WC’s! Wist je dat ze hier zachte wc-brillen hebben? De sensatie laat ik in het midden 😅.

We slapen met z’n alle in het prachtige huis dat Jeroen en Jan hebben gehuurd in Hohenau. Ook hun goede vriendin Elisabeth is hierbij. Met haar spreken we Duits, onderling Nederlands, zo veel als mogelijk Spaans aan het oefenen met de locals, en Engels met o.a. de makelaar voor belangrijke zaken. Het kost ongemerkt best veel energie. Dat is gelukkig dan wel een teken dat we er wat van oppikken lijkt me. 🇩🇪🇳🇱🇪🇸🇬🇧

De lange rit, die door de smalle kronkelweggetjes nog een stuk langer duurde dan de navigatie aangaf, verdiende een goed diner in het Duitse restaurant Papilion. Voor Lester en Anne wordt het een flitsbezoek, aangezien zij vrijdag weer terugvliegen. Morgen dus veel te doen nog samen!

Vorige
Vorige

Stuck in Paradise

Volgende
Volgende

Huizen kijken in San Bernardino