Emotioneel! “Nee, mijn zonen krijgen jullie niet!”

Aanschouw een emotionele oproep uit Duitsland.

Over de video
Alle betrokken artiesten hebben dit unieke project met hun zang, hun kunst en hun ambacht gerealiseerd vanuit idealisme en persoonlijke betrokkenheid. Iedereen zag zonder uitzondering af van honorarium en vergoeding van de kosten, er werd niet eens over gesproken. Het is een geschenk dat we elkaar gaven toen we het nummer opnamen en dat we nu aan jou geven.

Wij (de artiesten) onthouden ons bewust van reclame in verband met dit nummer en dus van alle inkomsten daaruit. Maar iedereen die wil, kan als erkenning het werk van Friedensdorf International e.V. (https://friedensdorf.de) steunen in naam van de deelnemers.

▶️ Online donatie: https://friedensdorf.de/onlinespendende (specificeer in het veld “Bericht” als doeleinde “Reinhard Mey & Friends”)

▶️Stream nummer: https://spinnup.link/378985-nein-mein...

De initiatiefnemers van het bijzondere project waren Ronny Zeisberg (fotograaf, regisseur en videokunstenaar) en producer Rick J. Jordan.

Deze zangers en muzikanten namen - in volgorde van hun optreden - deel aan de opnames en de video: Moira Serfling (zangeres van het Hamburgse popduo “Nervling”), Silke Meyer (voormalig violiste bij “Subway To Sally”, nu met " Sidetrack"), Holly Loose (zanger van de band "Letzte Instance", tevens componist en auteur van boeken), Katja Moslehner (voormalig zanger van de band "Faun", nu actief als soloartiest), Eric Fish (leider zanger van de band "Subway To Sally", initiatiefnemer van de formatie Eric Fish & Friends), Eric Burton (voormalig professioneel muzikant en nu muziekmanager, onder meer Joachim Witt), Andreas Stitz (zanger, oprichter en songwriter van de band Leichtmatrose) , Esther Jung (solist in het project “Hamburg Singt”, onderdeel van het project “Sonja en Esther”), Seraphina Kalze (klassiek geschoolde zangeres, presentator bij Kabel Eins - Adventure Life), Daniel Schulz (solist (Der Schulz) en hoofdrolspeler zanger van de rockband “Unzucht”), B.Deutung (cellist, acteur en muziekproducent), Joachim Witt (icoon van de “Neue Deutsche Welle” in de jaren 80, zanger en acteur), Luci Van Org (voormalig zanger van de groep “Lucilectric”, nu solist) en Ally Storch (violist van de band “Subway To Sally” ) en Reinhard Mey.

De band Leichtmatrose, opgericht door Andreas Stitz en ondersteund door Thomas Fest (componist, toetsenist, gitarist & productie) en Rick J. Jordan (bas & productie), medeoprichter, is primair verantwoordelijk voor het gevoelige en hardrockgeluid richting de maak een einde aan de technopopband Scooter (tot 2014). Tom Günzel (drums) draagt ​​de drums bij.

De videomontage is afkomstig van Sophia Saggau.

Drone: Tobias Wölki

Zangopnames Reinhard Mey: Megalith Studios Sylt

Vertaald vanuit het Duits met Google Translate


Ben je geïnteresseerd in Paraguay als plan A of B?

Boek een consult met een van onze teamleden om je vragen te beantwoorden!

Previous
Previous

CBDC in Paraguay?

Next
Next

Steeds meer Nederlanders overwegen Paraguay!