Enthousiaste Expats

Woon je als buitenlander in Paraguay, dan heb je daar heel bewust voor gekozen. Zo blijkt uit veel van de gesprekken die we gisteravond weer hebben gevoerd. Het “muurbloempje” van Zuid-Amerika wordt het door buitenstaanders wel eens genoemd.

Geen paradijselijke stranden zoals Brazilie, geen hoge bergen zoals de westerlijke landen, en te zuidelijk voor de jungle. Niet hip genoeg als Uruguay, geen ‘Bitcoin cities’ zoals in El Salvador en minder bekend dan Panama.

Met de groep van 40 reislustige expats en voornamelijk online ondernemende mensen uit de hele wereld, blijken de gesprekken verrassend gelijkgestemd te zijn. Meerdere mensen die eerder verhuisd waren naar Mexico en Argentinië zijn zo enthousiast over Asuncion en net netwerk aan mensen hier, dat telefoonnummers van makelaars ruimschoots zijn gedeeld.

Veel mensen kenden elkaar nog niet. Super mooi om te zien dat een simpele Assado zoveel gelijkgestemden van over de hele wereld bij elkaar kan brengen. We hebben ongetwijfeld een zaadje gepland binnen de groep om binnenkort de volgende barbecue te organiseren.


Ben je geïnteresseerd in Paraguay als plan A of B?

Boek een consult met een van onze teamleden om je vragen te beantwoorden!

Previous
Previous

Goud in Paraguay?

Next
Next

CBDC in Paraguay?